top of page

ROTARY TRYOUT

Met een interessante gastspreker

------AANVANG 18.30 UUR------

Schuif een avond bij ons aan

Benieuwd of de Rotary iets voor je is. Altijd al eens een kijkje willen nemen? Dat kan nu. We geven je de gelegenheid een wekelijkse bijeenkomt mee te maken. 

 

Zo kan je zelf een beeld vormen en ervaren of Rotary bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke en professionele leven. Geheel vrijblijvend. 

De ervaring leert dat je aangenaam verrast zult zijn.

Hieronder lees je de ervaringen van onze nieuwe leden.

Erik van den Brink

'Omdat ik me naast mijn dagelijkse werk graag wilde inzetten voor de medemens ben ik door een kennis in verband gebracht met Rotary Culemborg. Bij mijn eerste kennismaking voelde ik mij direct welkom. Openheid en ontvankelijkheid viel mij ten deel. Geen gesloten clubjes. Ik voelde verbondenheid met de maatschappelijke doelstellingen van de club en vooral ook aandacht voor en interesse in elkaar.'

 

Terry Zwartjes

De kennismaking met Rotary was verrassend: niet het oubollige beeld dat velen er nog van hebben, maar een inspirende omgeving waarin de leden oprecht betrokken zijn bij elkaar en de maatschappij.'

 

Maak kennis met het programma en de leden

Het programma kent vaste onderdelen met elke week een interessante gastspreker die vertelt over een actueel maatschappelijk of economisch onderwerp. Het verruimt je blik en je blijft bij op vele gebieden.

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid kennis te maken met de leden van Rotary Culemborg.

 

 

 

 

Meld je aan voor een inspirerende TryOut

 

Via het onderstaande formulier horen wij graag of je een keer aanwezig wilt zijn. Je zult daarna een bevestiging van ons ontvangen.

 

Elke donderdagavond start met een borrel om 18.30 uur. Het programma begint om 19.00 uur en eindigt ca 21.00 uur. Wij verzorgen een lekkere maaltijd.

Persoonlijke gegevens gebruiken wij alleen voor correspondentie in het kader van de TRYOUT.

Bericht ontvangen! Je ontvangt van ons een email ter bevestiging.

bottom of page