DONDERDAGAVOND IN NOVEMBER 2020

Jongeren willen je wat vragen

over jouw beroep

Vervolgstudie

Het kiezen van de vervolgstudie is een belangrijk moment in het leven van een middelbare schoolleerling. Het is bepalend voor hun toekomst en de ontwikkeling van hun talenten.

Kennis delen

Het is voor leerlingen fijn om laagdrempelig met mensen uit de praktijk te praten. Als professionals hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid om onze kennis te delen. Het geeft voldoening om een steentje bij te  dragen.

Welke beroepen

Alle beroepen zijn welkom. We hebben graag een breed aanbod. Vooral ook technische en creatieve beroepen, mensen in de ICT, big data specialisten en bio-medici.

Doe mee

Doe jij ook mee? De leerlingen komen bij je langs en stellen vragen over wat je doet, hoe je dag eruit ziet en andere interessante vragen.

Netwerk

Je staat er niet alleen. Zo'n 90 andere professionals zijn aanwezig, evenals diverse hogescholen en universiteiten die alles weten over de passende vervolgstudie. Na afloop ontmoet je ze allemaal tijdens de netwerkborrel.
 

Programma

De avond start om 19.00 tot ca 21.00 uur en wordt afgesloten met een gezamenlijk drankje. Vanaf 18.00 uur ben je welkom voor een kop koffie en een broodje. Daarna heb je tijd om een tafeltje voor te bereiden met informatie- en presentatiematerialen. Je komt in het programmaboekje en krijgt een tafeltje bij andere deelnemers met aanverwante beroepen.

Initiatief

De Studie- en Beroepenmarkt wordt jaarlijks in november georganiseerd door Rotary Culemborg samen met de decanen van beide grote middelbare scholen in Culemborg: het Koningin Wilhelmina College en O.R.S. Lek en Linge.

Aanmelding professionals Beroepenmarkt 2020 opent medio 2020